Treceți la conținutul principal

De ce sa alegi pictura pe pereti

Pictura este o optiune care sparge limitele monotoniei si transforma o incapere obisnuita într-una cu personalitate. Cu ajutorul acestei metode orice interior va prinde viata si se va transforma cu adevarat in ceva original. Fie ca este vorba despre o pictura abstracta, moderna, un peisaj sau o decoratiune florala, aceasta aduce in orice 
incapere schimbarea de care oricine are nevoie, interioarele devenind astfel mai primitoare si mai placute ochiului.
Pictura pe perete se poate realiza in mai multe stiluri : realist, decorativ, pictural, sau artistic!Temele sunt variate si in general sunt adaptate ca tema si stil pentru fiecare spatiu in parte!
Pentru a conferi eleganta livingului alege o pictura florala, abstracta sau moderna.






Pentru un strop de caldura si romantism in dormitor, poti sa apelezi la pictura pe perete in culori calde, care nu obosesc privirea.





Chiar si holurile si bucataria pot fi innobilate cu pictura pe perete care sa le ofere luminozitate, un strop de veselie si multa originalitate.



Decorarea camerei copilului reprezinta o adevarata provocare la care trebuie sa raspunda cei mai multi dintre parinti. Acestia pot opta pentru picturi cu personajele din desenele animate preferate ale copilului, sau pentru tot felul de picturi specifice varstei. Cu ajutorul picturii pe pereti poti creea copilului tau o poveste care sa transmita emotie, speranta si veselie.





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ideograme chinezesti

Daca doriti sa decorati spatiul in stil zen puteti opta pentru o pictura care reprezinta simblouri chinezesti.  Onoare-iertare-floare O combinatie exploziva. Afisati aceste simboluri pe perete si dobanditi astfel energia de care aveti nevoie in fiecare zi Armonie-medicina-intelepciune sunt nu numai simboliuri ce plac ochiului ci si cuvinte ale caror sensuri ne influenteaza starea de spirit de fiecare zi

Zborul fluturilor

Diana este o papusa de fetita dragalasa si frumoasa care a stiut din prima clipa ce si-a dorit sa fie pictat pe peretii din camera ei. Dintr-o multitudine de picturi ea a ales sa-i pictez fluturi. Culorile le-am ales impreuna. Vedeti mai jos ce a iesit.

Desen abstract