Treceți la conținutul principal

Cum sa-ti personalizezi casa cu ajutorul picturii

Daca iti doresti sa ai un decor unic care sa confere un farmec aparte locuintei tale iata cateva idei pentru decorarea locuintei cu ajutorul picturii

Pictura pe pereti

Pictura pe pereti este ultimul trend in materie de amenajari si decoratiuni interioare a casei. Fie ca este vorba despre o pictura abstracta, moderna, o decoratiune florala sau un peisaj, aceasta aduce in casa ta schimbarea de care ai nevoie.
Mai jos ai cateva modele de picturi care se potrivesc oricarui stil:modern, minimalist sau o combinatie a stilurilor, in functie de preferintele tale.









Picturi pe panza colorate pentru un perete modern

Un banal perete alb devine cu adevarat un magnet pentru ochiul privitorului daca este decorat cu unul sau mai multe tablouri.
Inspira-te din imaginile de mai jos si decoreaza-ti spatiul cu tablourile preferate.














Pictura pe mobilier

Pictura pe mobilier a aparut din ideea de a conferi culoare si personalitate unei incaperi. Vechi sau noi, dulapuri sau mese pictate manual, mici obiecte de uz casnic sau oglinzi decorative cu rame pictate sunt doar cateva dintre piesele care, pictate cu teme atent selectionate pot schimba orice spatiu intr-unul nou.
Poti alege picturi cu forme geometrice in culori pastelate, motive florale pentru un plus de eleganta, iar pentru mobilierul din camera copilului poti opta pentru personaje din desenele lui preferate.
Prinde si tu gustul pentru mobila pictata inspirandu-te din imaginile de mai jos.









Pictura pe faianta

Un alt mod de decorare a casei este faianta pictata. Unul dintre spatiile pe care il dorim sa fie cat mai placut este bucataria pentru ca aici ne petrecem destul de mult timp. Poti decora zona de deasupra blatului sau spatiul de sub barul ce poate separa bucataria de living cu faianta pictata in functie de preferintele tale. Poti opta pentru un stil modern, cu o tenta vesela, cu jocuri de culoare sau poti alege un decor clasic dupa un pictor celebru.
Faianta din baie poate fi si ea pusa in evidenta cu teme acvatice precum pesti, delfini, alge, scoici sau caluti de mare, dar si teme cu peisaje din natura.






Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ideograme chinezesti

Daca doriti sa decorati spatiul in stil zen puteti opta pentru o pictura care reprezinta simblouri chinezesti.  Onoare-iertare-floare O combinatie exploziva. Afisati aceste simboluri pe perete si dobanditi astfel energia de care aveti nevoie in fiecare zi Armonie-medicina-intelepciune sunt nu numai simboliuri ce plac ochiului ci si cuvinte ale caror sensuri ne influenteaza starea de spirit de fiecare zi

Zborul fluturilor

Diana este o papusa de fetita dragalasa si frumoasa care a stiut din prima clipa ce si-a dorit sa fie pictat pe peretii din camera ei. Dintr-o multitudine de picturi ea a ales sa-i pictez fluturi. Culorile le-am ales impreuna. Vedeti mai jos ce a iesit.

Desen abstract